Бременност

Хора, от които не можете да скриете бременността си

Някои от тях може да се досетят още преди вас

20.08.2018г. / 06 44ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Независимо колко упорити и умели сте в прикриването на бременността си, винаги има хора, които ще се досетят. Някои от тях даже може да разберат, че сте бременна още преди вас самата. Кои са те?

Партньорът ви

Колкото и разсеяни да изглеждат някои мъже, не падат от Марс. Партньорът ви ще забележи повишеното ви либидо и нарасналите гърди. Тези промени се дължат на хормоните, които повишават кръвоснабдяването в малкия таз и млечните жлези.

Най-разпространените притеснения на бременните

Шефът ви

Сутрешното ви гадене ви бави. Започвате да закъснявате системно, изглеждате уморени. Не успявате да свършите задачите си, които преди сте приключвали в срок. Това определено ще направи впечатление на прекия ви шеф, който познава начина ви на работа отблизо.

Най-добрите ви приятели

Ако сте бременна, първото нещо, което ще забележат приятелките ви е, че не си поръчвате от любимото вино, когато се съберете да си поприказвате. Какво е женска вечер без любимото питие, което доскоро сте благославяли на събиранията ви.

Още по-голямо впечатление ще им направи, ако сте пушач, а не си запалите цигара. Извинението, че ненадейно сте решили да спирате цигарите надали ще помогне пред момичетата, които ви познават най-добре.

Зъболекарят ви

Лигавиците се подуват по време на бременност отново заради повишеното кръвоснабдяване. Възможно е да се появи и кървене на венците. Зъболекарят ви може да се досети, че сте бременна веднага щом изключи инфекция на венците.

Какво е важно да направите преди да забременеете?

Свързани статии

Колегите ви

Ако работите в малък екип ще е много лесно колегите да ви усетят. Ако сте в по-голяма зала или помещение, колегите, които са най-близо до тоалетната със сигурност ще чуят позивите ви за повръщане, от които не можете да избягате сутрин.

Всяка жена, която е била бременна

Може би си мислите, че сте страхотен лъжец и оправданията и обясненията ви са железни, но не е така. Всяка жена, която е била бременна преди ще се досети какви ги дрънкате. Това обаче не ви задължава да признавате тайната си преди да са минали първите 3 месеца.

Домашният ви любимец

Животните, особено кучетата и котките, имат невероятни свръхчовешки способности. Те могат да усетят промените в миризмата, която тялото ви излъчва. Това се дължи отново на хормоните ви, които тотално променят баланса си по време на бременността.

Коментирай