Мода

Dolce&Gabbana със зашеметяваща колекция за есен/зима 2017 (галерия)

Разкош от камъни, звезди и флорални мотиви

15.08.2017г. / 09 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Пищност, камъни и абсолютна еклектика. Преди време на седмицата на модата в Милано. модното италианско дуо Dolce&Gabbana представи поредната си забележителна колекция за есен/зима 2017.

Ако се чудите кои ще са водещите цветове за предстоящите сезони, ще ви изненадаме приятно.

Визията ни няма да бъде подчинена на определени багри, а ще е експлозия от цветове. Що се отнася до десените, отново ще можем да комбинираме различни видове флорални мотиви в една визия.

Тези акценти от своя страна, бяха представени в колекцията, като съчетание между релефни цветя и прецизно избродирани такива. 

Както споменахме есенно-зимната визия ще бъде пищна. Много камъни, бродерии, обувки от кадифе напомнящи за стила рококо, ризи, чиято линия ни връща в кралските времена. 

Чантите, ще са компактни, в класическа квадратна форма, с къси дръжки и разбира се богато украсени. За дамите, които харесват пайетите и животинските принтове, дизайнерите представиха тези акценти, съчетавайки леопардова рокля, пола или палто с мрежести чорапи и кадифени черни обувки.

Панделки продължават да са тенденция, а звездите като аксесоари отново ще ни карат да се чувстваме забележителни. В гардероба си ще добавим и топлите пухени якета, чиито десен определено ще впечатлява, защото няма да бъде като нищо, което сте носили до този момент. Повече за колекцията може да видите в галерията ни. 

Коментирай