Мода

Ефирни материи и рокли с високи яки за есен/зима 2017-2018 (галерия)

Добавете повече флорални мотиви в гардероба си

18.09.2017г. / 13 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Романтика, фини материи... Есенно-зимната мода ще добави към визията ни повече шармантност или поне според творческия директор на модна къща Valentino – Pierpaolo Piccioli. От колекцията, която представи в началото на годината на Седмицата на модата в Париж се вижда, че определено модният лейбъл се движи в правилната посока, фокусирайки се върху женствеността в модели за ежедневната и вечерна визия.

Този сезон ще трябва да добавим в гардероба си модели с деликатни етно мотиви. Изчистени линии или красиви десени, ярки цветове, превърнати в сложни композиции.

В ефирни рокли почти покриващи обувките ни, чиито яки са високи и подчертаващи шията ни, определено ще се различаваме със стил и есенно-зимно настроение.

Колекцията представи и изненадващо разнообразие в силуетите и цялостните стилове. Акценти също не липсваха. Добавете към гардероба си повече фини бродерии и релефни акценти на флорални мотиви. Цветята ще са абсолютен хит във всичките им форми.

Свързани статии

Дантела, ефирни материи, кадифе... моделите приличаха на героини от произведение на Шекспир. Независимо от съчетанията на акцентите, материите, десените, линиите на моделите, които ще носим трябва да подчертават и издължават силуета ни.

Дамските чанти са компактни, а ботушите задължително кожени. Повече за разкошната колекция може да видите в галерията ни.

Снимки: Reuters

 

Коментирай