Мода

Elie Saab с разкошна колекция за пролет-лято 2018

Повече пайети и блясък за предстоящите сезони

07.10.2017г. / 05 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Той винаги залага на женствеността в своите колекции и на разкошните материи. Маестро Elie Saab отново впечатли на Седмицата на модата в Париж с невероятна колекция за пролет-лято 2018 година. Кои са акцентите от колекцията, които е добре да добавим в гардероба си?

Ярки цветове! Червено, наситено жълто, пленяващо синьо, преливащо се зелено. Не се колебайте да ги комбинирате или да поставите един основен ярък цвят във визията си.

Флорални мотиви. Това, което прави впечатление в колекцията на ливанския дизайнер е нестандартното представяне на цветята. Зелени нюанси играят върху материята и описват разкошни листа, напомнящи за летния вятър в полята. Фините бродерии, които описват флорални мотиви също са задължителни.

Прозрачни и ефирни материи. Те са запазена марка за този моден бранд. Роклите ще са ефирни, материите ще са леки, подвижни. Тюлът и дантелата ще бъдат част от нашата женствена визия. Не забравяйте и за разкошния солей.

Свързани статии

Пайети, камъни. Добавете повече разкош, избирайки модели, които носят блясъка на красивите и деликатни мъниста, пайети, перлички.

Ресни, висока талия и дълбоко деколте. Въпреки че Elie Saab показва модели в колекцията си с поло яка, бие, преобладаваха острите дълбоки деколтета, подчертаващи красивия бюст.

Повече за колекцията може да видите в галерията ни.

Снимка: Reuters

Коментирай