Готварство

Сьомга с билкова майонеза

07 Ное 2016 | 07:00 |
Рейтинг:
5 от 1 гласа
Време на приготвяне: 40 минути Порции: 3
Сьомга с билкова майонеза

Продукти:

  • 3 парчета сьомга или друго рибно филе
  • 1 чаша майонеза „Краси“
  • няколко капки лимонов сок
  • няколко стръка ситно нарязан копър
  • 1 скилидка стрит чесън
  • сол, черен пипер

Приготвяне:

В купа смесете майонезата заедно с подправките и лимоновия сок. Разбъркайте добре сместа и овкусете рибата с малко сол и черен пипер. Поставете я в тавичка върху хартия за печене, а след това я намажете с майонезената смес. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност.

Снимка: iStock

Вижте още: