Меню

Сьомга с коричка от пармезан и бадеми

29 януари 2017 | 08:40 | Михаела Лазарова
5 от 2 гласа
Добави в любими
4 броя филе от сьомга
1/3 чаша смлени сурови бадеми
1/3 чаша настърган пармезан
1 ч.л. сух босилек
1 ч.л. чесън на прах
сол, черен пипер на вкус
олио
2-3 жълтъка
35 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

В купа смесете всички сухи съставки и ги разбъркайте добре. Разбийте жълтъците. Потопете рибата в тях, след което оваляйте много добре парчетата в подправките и бадемите.

Изпържете в много добре загрят тиган с малко олио. След като се получи златиста коричка, сервирайте с гарнитура по ваш избор.

Снимка: facebook

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай