Готварство

Сьомга с чесън и масло

23 Ное 2017 | 06:20 |
Рейтинг:
5 от 1 гласа
Време на приготвяне: 30 минути Порции: 4
Сьомга с чесън и масло

Продукти:

  • 4 парчета сьомга
  • 3 скилидки чесън
  • 40 г масло
  • сол, черен пипер на вкус

Приготвяне:

Разтопете маслото и към него прибавете стрития чесън, лимоновия сок, солта и пипера. Разбъркайте добре сместа. В тавичка върху хартия за печене сложете парчетата риба с кожата надолу. С помощта на лъжица сложете върху всяко парче от сместа с маслото.

Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 20 минути. Сервирайте с гарнитура по ваш избор.

Следете кулинарните ни рецепти и в „Ръкохватки – лесни рецепти“.

По идея на tasty junior.

Снимка: tasty junior

Вижте още: