Семейство

Отличителни черти на страхотния съпруг

Обича да бъде в компанията ви

20.08.2016г. / 13 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Бракът е нещо прекрасно, но същевременно и предизвикателство. Щастливата връзка е тази, в която и двете страни полагат старание, правят необходимите компромиси. Има ли такова нещо, като страхотен съпруг? Да! В следващите редове ще прочетете няколко отличителни черти на страхотния съпруг. 

Обича да бъде в компанията ви

Един ясен знак, че имате страхотен съпруг, са онези моменти, в които той обича да е близо до вас и показва много нежност. Без значение, какво ще правите заедно, той се радва да бъде обкръжението ви. Смее се, прави шеги, хваща ръката ви, докосва косите ви, изобщо всичко, което може да ви накара да се почувствате специална.

Гледане на романтични филми, четене на книга от двама ви, посещаванe на любимите ви ресторанти... Голям знак, че има взаимна любов в брака е желанието да се адаптирате към добрите навици и предпочитания на брачния партньор.

Може да не му харесват романтичните филми или домакинските задължения, но той го прави. Не се фокусира върху това, дали нещо му харесва или не, а оценява стойността на времето прекарано с вас. 

Той е търпелив

В брака партньорите се учат един от друг. Повечето мъже са нетърпеливи, когато трябва да покажат нещо на половинката си, да й обяснят колкото пъти трябва, да я научат на някой неща, като това как се прави барбекю или се лови риба. Но, ако той има цялото търпение и му доставя удоволствие да ви включва в неговите мъжки занимания, няма съмнение, че имате страхотен съпруг.

Винаги намира начин да  ви усмихне

Жените обичат мъжете с чувство за хумор. Ако съпругът ви знае, как да ви накара да се усмихнете, дори в онези дни, в които той е имал напрегнат ден в работата, и усмивката ви го прави щастлив, няма съмнение, че имате страхотен съпруг. Страхотните партньори искат жената до тях да се чувства щастлива, защото и за мъжете е важно да имат в обкръжението си позитивни половинки. 

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FAzJenata%2Fvideos%2F1393266514024820%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

Добър комуникатор е 

Комуникацията е най-важното в една връзка. В някои взаимоотношения е много трудно за жените да привлекат вниманието на половинката си, да бъдат изслушани, чути, посъветвани, подкрепени.

Но, ако вашият съпруг се интересува от това, как е минал денят ви, интересува се от проблемите, които имате, може да зареже любимия си филм или футболен мач, за да чуе това, което искате да му кажете, той наистина е страхотен. Не забравяйте и вие да бъдете също толкова добър комуникатор. 

Свързани статии

Умее да признава грешките си 

Едно от най-трудните неща за всеки от нас е да признаем, че сме сбъркали. Това важи с особена сила за мъжете. Признаването на грешката и искането на извинение е една от първите стъпки за мирен и успешен брак.

Ако вашият съпруг е от тези, които не прехвърля вината си върху вас, може да ви поиска извинение и знае как да не допуска същата грешка отново и отново, няма съмнение, че е страхотен. 

Снимка: istock

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 7 години )
В написаното има доза истина, но не повече. Интерес, комуникация са специалност на мошениците. Такъв тип поведение може успешно да се поддържа с години и при наличието на паралелна връзка, ако материалният интерес опората на брака. Идеалният е подходящият. Дяланият камък /по-нечувствителният, по-семплият/ може да се сложи на повече места.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 7 години )
Простите жени се смеят , когато не знаят какво да кажат, когато са сексуално възбудени и когато разбират, че са направили глупост и очакват снизхождение. Глупавите мъже често приемат смеха им като харесване .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време