Семейство

Актрисата Елън Пейдж се ожени за приятелката си Ема

Звездата от филмите „Джуно“ и „Генезис“ не криеше сексуалната си ориентация

04.01.2018г. / 14 17ч.
Мария Дуковска
Елън Пейдж получи номинация за "Оскар" за ролята си във филма "Джуно". Снимка: Reuters

Елън Пейдж получи номинация за "Оскар" за ролята си във филма "Джуно". Снимка: Reuters

Актрисата Елън Пейдж направи решителна крачка и сключи брак с половинката си Ема Портнър. Звездата публикува снимки в официалния си профил в Инстаграм, на които се виждат двете ръце на дамите, които се докосват, а на безименните им пръсти се виждат брачни халки.

Под снимките на актрисата, участвала в хитовите филми „Джуно“ и „Генезис“, валят поздравления от страна на последователите ѝ в социалната мрежа. Много от тях я хвалят за смелостта и честността да признае хомосексуалната си ориентация и да се ожени за своята любима дама.

Към снимките си в Инстаграм, Пейдж е написала следното: „Не мога да повярвам, че ми се полага да нарека тази изключителна жена моя съпруга.“

Ема Портнър, която е танцьорка, също публикува снимки с Елън в профила си, на които се вижда как целува ръката на избраницата си.

Елън Пейдж призна публично своята сексуална ориентация през 2014-а година, когато на събитие с тема човешките права, обяви: „Аз съм тук днес, защото съм гей.“ Признанието й обра овациите, а актрисата продължи с треперещ от емоции глас: „Страдах години наред, защото ме беше страх да обявя това. Духът ми страдаше, психическото ми здраве страдаше и връзките ми страдаха. И сега стоя тук пред вас, вече от другата страна на болката.

Коментирай