Меню

Яйчен сос с кисели краставички

15 февруари 2017 | 11:00 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
3 яйца
250 г зеленчуков бульон, разтворен
1 кисела краставичка
1 щипка сол
1 глава лук
1 щипка черен пипер
2 супени лъжици ябълков оцет
2 супени лъжици олио/зехтин
1 чаена лъжица дижонска горчица
15 мин.

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Сварете яйцата. Охладете ги и ги нарежете. Нарежете на ситно още киселата краставичка и лука. В купичка смесете всички продукти и подправки. Пасирайте ги с помощта на пасатор или в блендер. Сосът може да се добави върху салати, сандвичи, меса.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай