Какво те мъчи в любовта?

Мъжът ми иска да се съберем отново

Ева Кулева отговаря на вашите въпроси

11.04.2017г. / 13 40ч.
Аз жената
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Днес в рубриката ни „Какво те мъчи в любовта?“ споделяме един интересен любовен казус на наша читателка. Дали няма да припознаете себе си в тази история. Ето какво съветва Ева Кулева.

Въпрос: Здравейте, с мъжа ми имахме безброй скандали и за наше спокойствие и това на децата, се разделихме преди година. През цялото време той твърди, че се е променил и иска да се съберем.

Промяна не виждам – същата избухливост – заплахи и обиди. Отскоро се срещам с мъж, с когото се разбираме чудесно. Бившият ми мъж полудя като разбра, но все още иска да се съберем. Обещава, че ще направи всичко възможно, за да сме щастливи. Може ли човек да си промени природата или всичко е на думи?

Ева Кулева: Много се радвам, че си срещнала мъж, с когото се разбираш чудесно. Тези нови взаимоотношения вероятно ти помагат да усетиш разликата. Докато чета въпроса ти, имам чувството, че добре знаеш отговора, за мен той се съдържа в самия въпрос.

Какво те кара да се съмняваш в решението си да продължиш напред?

Мислиш си, че заради децата е по-добре да бъдеш с баща им?

Надяваш се, че се е променил, въпреки че действията му показват обратното?

Аз лично не бих си и помислила да се върна при мъж, който ме заплашва и обижда. Такова отношение ли заслужаваш? Само се разделихте с него или се разведохте? Ако не сте се развели, какво чакаш?

Ева Кулева

лайф коуч и мачмейкър

Rare Life Coaching

0889 237 207

Видеоблог „Радикални връзки“

А теб какво те мъчи в любовта? Задай своя въпрос към Ева Кулева тук.

Коментирай