Знаете ли, че...?

Мелания Тръмп – новата първа дама на САЩ

Какво не знаете за нея

09.11.2016г. / 17 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: instagram

Снимка: instagram

Само часове след като официално бе обявена новината, че 45-ият президент на САЩ е Доналд Тръмп, вниманието към неговата съпруга и нова първа дама, определено се повиши. Въпреки че Мелания Тръмп бе неотлъчно до съпруга си по време на предизборната кампания, бе нападана за това, че е „откраднала“ речта на Мишел Обама, има много любопитни и малко известни факти около личността ѝ, които ще ви представим.

Мелания е родена през 1970 година в град Ново место. Тя е зодия Телец. За кратко следва архитектура в университета в Любляна. През 1996 година заминава за САЩ, а през 2001 година става законно пребиваваща в страната. Според някои източници има пластични корекции на бюста, носа, но определено добре познава и предимствата на ботокса.

Какво още не знаете за нея?

Едва ли ще ви изненадаме, ако ви кажем, че тя е бивш модел. Мелания започва славната си кариера, когато е едва 5-годишна. На 16 вече е добре познато лице и се снима за списания, в рекламни клипове.

Родена е в Словения през 1970 г. По това време около пет процента от словенските граждани са били членове на комунистическата партия. Баща ѝ е бил един от тези пет процента. Viktor Knavs е член на Съюза на комунистите на Словения и се е ползвал с редица предимства. Семейството му разполага с добро материално състояние за онези години.

Мелания е третата съпруга на Доналд Тръмп. За първи път двамата се срещат през далечната 1998 година, но сключват брак през 2005. Година по-късно се ражда и техният син Barron.

Знаете ли, че красивата съпруга на новия американски президент говори пет езика? Словенски, английски, френски, сръбски и немски. Определено разбива митовете, че красивите жени са глупави.

Вероятно не знаете, но новата първа дама на САЩ има горещи разголени фотографии, които лесно могат да бъдат открити в интернет. На една от тях Мелания Тръмп е повече от зашеметяваща. Годината е 2000-та, когато чаровната 29-годишна блондинка вече има връзка с милиардера Тръмп. Какво по-хубаво от това да се снима в частния самолет на любимия мъж, гола, обгърната от кожа и с белезници на ръцете, обсипани с кристали.

Словенският модел не забравя, че красотата е до време. Както много други известни дами, така и тя започва свой бизнес с часовници и колекция бижута „Melania™ Timepieces & Jewelry“. Три години по-късно, през 2013 започва да създава изискана козметика насочена към грижа за кожата „Melania Caviar Complexe C6“. Ето защо може да се каже, че новата първа дама на САЩ е бизнес ориентирана.

Ако мислите, че госпожа Тръмп е срамежлива, то грешите! През 2000-та година в свое публично изказване, тя издава малка тайна относно сексуалния им живот с Доналд, като споделя, че поне един път на ден правят страхотен секс.

Знаете ли, че... преди да сключи брак, двойката подписва предбрачен договор?

Вълшебната им сватба се състои през януари 2005 година в Палм Бийч. Булката е била облечена в рокля на дизайнера Джон Галиано. Според някои източници, за направата ѝ са били необходими 1000 часа, от които 550 са били посветени на ръчно зашиване на 1500 кристали и перли. На сватбата им присъстват Бил и Хилари Клинтън.

Въпреки че омъжена за милиардер и се предполага, че трябва да му угажда за всичко, тя невинаги се съгласява с мнението на съпруга си. „Дали се съгласявам с него през цялото време? Не! Мисля, че това не е здравословно за една връзка. Аз не искам да го променям и той не иска да промени мен.“ – споделя красивата първа дама.

Свързани статии

Мелания е само седем години по-възрастна от най-големия син на Доналд – Доналд Тръмп-младши, който е на 38. Но възрастовата разлика с останалите деца на съпруга ѝ също не е толкова голяма. Ерик, Иванка и Тифани са съответно на 34, 32 и на 22.

Знаете ли, че... в периода 2005-2009 година, Мелания Тръмп е посланик на добра воля към американския червен кръст?

Снимки: Reuters

Коментирай