Какво да облека днес?

Какво да облека днес? Рокля на цветя!

Лятото е вдъхновение

11.07.2017г. / 06 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Мариола Тютюнджиева

Снимка: Мариола Тютюнджиева

Ухание на кафе, слънчева утрин, флорални мотиви... Обичаме лятото, а нашата модна героиня Вики го намира и за много вдъхновяващо. Днес тя е избрала рокля на цветя. Класически модел с дължина около коляното и висока талия.

Обърнете внимание на финия ластик, който подчертава талията. Ние бихме добавили и кожено коланче, което да се съчетае с кожената връзка на чантата, модел „плик“. Тези чанти събират много принадлежности и са удобни за носене. Не на последно място са елегантни и ако ви предстои бизнес среща може да сложите няколко папки в тях.

Това, което прави толкова разкошна роклята на Вики е разнообразието от цветове. Така всеки път щом я облече може да я съчетае с различен цвят аксесоари, който съставлява флоралните мотиви върху материята.

Обувките също са в класическа линия, удобни, елегантни, подходящи за делови стайлинг.

И преди сме споделяли, че нашата модна героиня много харесва гривните. Не забравяйте да носите по няколко, може и различни по вид на едната си ръка.

Днес Вики е избрала бял и розов кварц, както и други красиви кристали в нежни цветове, които да завършат стайлинга ѝ. Не забравяйте усмивката, защото тя е първото, заради което другите ще ви забележат.

Снимки: Мариола Тютюнджиева

Коментирай