Какво да облека днес?

Какво да облека днес? Екзотика в динамичния град

Как да добавите морското във вашата визия

26.07.2017г. / 06 29ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Мариола Тютюнджиева

Снимка: Мариола Тютюнджиева

Лято, море и екзотика... Мечтаем за подобно бягство и тъй като няма как постоянно да сме край брега на морето, можем и в ежедневието да добавяме малки детайли, които да ни зареждат с позитивно настроение.

Днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ искаме да ви представим още една модна героиня на име Гери. И тя, като повечето дами, харесва да носи цветя през пролетно-летния сезон. Гери предпочита по-спортните модели, които ѝ дават необходимото удобство, но и подчертаващи привлекателната ѝ фигура.

Избрала е рокля в тъмносиньо, чиито десен напомня за екзотични зелени и червени цветя. В горната си част моделът е много интересен и подчертаващ раменете, а останалата част приляга по извивките на тялото. Подобни рокли са подходящи както за градската среда, така и за вашата морска визия.

С бели гуменки, сандали или еспадрили... изберете този модел обувки, в който ще се чувствате максимално комфортно.

Любимият аксесоар на Гери са слънчевите очила. Тези са в черно, с ретро рамка и актуалните за сезона огледални стъкла. Обърнете внимание и на бижутата. В червено с много фини мъниста, които перфектно допълват екзотиката на роклята.

Тук бихте могли да добавите нещо с типично морски мотив, като миди например. Има много красиви бижута изработени с тях. Ето как модата ни помага да правим малки екзотични бягства в динамичния градски ден.

Снимки: Мариола Тютюнджиева

Коментирай