Всичко за зодиите

Какъв ще бъде късметът за китайските зодии в годината на Жълтото земно куче

Предстои интересна година

08.12.2017г. / 16 23ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 16 февруари 2018 година ще настъпи китайската нова година. Според календара, след влиянието на Петела, ще трябва да посрещнем Жълтото земно куче. Всеки ще се надява на повече късмет и благоденствие.

Какъв ще бъде късметът за китайските зодии в годината на Жълтото земно куче, може да видите в следващите редове.

Ако не знаете кой е вашият китайски зодиакален знак, тук може да видите кои рождени години към кой знак спадат.

През 2018-а Кучетата ще могат да изживеят тази година пълноценно и да осъществят най-смелите си идеи, ако се научат да слушат съветите на близките хора и интуицията си.

Що се отнася до Плъховете, те могат да започнат нови проекти, дори и най-рисковите, но като се вземат предвид предишните грешки и проблеми, които са им се случили. По-малко думи и повече усилия, това трябва да е тяхното мото. Само така ще постигнат успех в годината на Жълтото земно куче.

Биковете трябва да обърнат внимание на своите близки, които повече от всякога ще се нуждаят от подкрепата им през новата година. За да създадат добра атмосфера за бъдещето, те ще трябва да бъдат по-близо до семейството и приятелите си, които ще изиграят ключова роля в успехите им.

Как да се справите със стреса според зодията?

За Тигрите се очертава много добра година за създаване на семейство или за увеличаване на потомството ви. Но трябва да работите упорито и да се научите да разбирате близките хора, които се опитват да предадат своите идеи за живота.

Родените под знака на Заека ще могат да разрешат финансовите си проблеми. Важно е да търсят начини да печелят пари, а не толкова да пестят.

На Драконите китайската нова година ще им донесе повече здраве, но само ако започнат да водят здравословен начин на живот и се откажат от лошите си навици.

Годината на Жълтото земно куче ще донесе на Змиите благоденствие във всички сфери на живота. Но в замяна Кучето ще изисква от тях да работят по-ефективно, а не да прехвърлят задълженията си към другите.

За Коня през новата китайска година ще се открият възможности за себеизразяване и творческа реализация. Налага се обаче да положи повече усилия и да придобие нови знания.

Любимият шоколад на всяка зодия

На тези от вас, които според китайския зодиак са родени под знака на Овцата, годината на Жълтото земно куче ще им донесе много щастие. То ще бъде свързано с духовните постижения и открития по отношение на взаимоотношенията с хората, особено близките роднини.

Уважаеми Маймуни, китайската нова година е подготвила за вас 12 изненади, що се отнася до вашата кариера. За да получите желаното, бъдете социални, приветливи, отзивчиви.

Свързани статии

Петелът може да очаква сериозни промени по отношение на емоционалната близост с противоположния пол. Ако се научите да контролирате желанието си да разказвате всичко за себе си още в началото, тогава ви очаква експлозия от чувства, нежност. Бъдете премерени, мъдри в словата си и не толкова импулсивни.

Глиганът ще може значително да подобри материалното си благосъстояние. За да постигне плановете си, ще трябва да използва вече направените спестявания и да ги инвестира в печеливши проекти. Важно е да не рискува.

Снимка: iStock

Коментирай
Свободно време