Всичко за зодиите

Годишен хороскоп 2018 – Зодия Скорпион

Прочетете подробна прогноза за новата година

20.01.2018г. / 06 40ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Скорпионът – знакът на любовта и на смъртта. Постоянен, мълчалив, гъвкав и плодовит. Скорпионът се управлява от Марс и Плутон и мнението за него не е много добро. Скорпионът възкръсва от нищото, защото е еротичен и агресивен. Той е поредица от успехи и неуспехи, от инат и избухливост, от драматизъм и страст, индивидуализъм, тайна и бунт.

Скорпионът е самоуверен, самостоятелен и властен. Не се променя и не обръща внимание на промените. Знае какво иска, решителен е и се съпротивлява почти на всичко. Мрази да му противоречат.

Как да спечелите любовта и сърцето на жена от зодия Скорпион?

Вижте подробна годишна прогноза за 2018-а, изработена от астролог Петя Георгиева.

Предстоящата година ще е наситена със сложни събития и ще се окаже много важна за представителите на вашия знак. Ще промените отношението към самите себе си.

Ако преди всяка допусната грешка ви караше да се самоизяждате вътрешно, то сега ще си дадете сметка, че сте това, което сте именно благодарение на допуснатите грешки. Те са били за вас ценни уроци, от които ще можете да се възползвате и в бъдеще.

Затрудненията ще са свързани предимно с професионалните ви изяви, но отстранявайки ги от пътя си ще докажете реалните си възможности. В крайна сметка ще установите, че затрудненията са своеобразен генератор за постиженията ви.

20 характерни черти на зодия Скорпион

А постиженията, подпомагани от благотворното влияние на Юпитер във вашия знак, хич няма да са за пренебрегване. Може да е трудно, но ще си струва усилията. Що се отнася до личните и любовни отношения ситуацията е нещо като „затишие пред буря“. Едва ли ще преживеете съществена промяна. Необвързаните ще предпочетат да се забавляват по-скоро с епизодични флиртове, отколкото да се вричат в дългосрочни обещания.

Семейните ще запазят актуалния си статут на умерен баланс между навици и безразличие. Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте откровени не е възможно да разчитате на безусловна лоялност.

Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Нормално е да злоупотребят с доверието ви. Свикнете с мисълта, че наивността не оказва положително влияние на социалните ви контакти.

Характеристики на зодия Скорпион

Управляваща планета: Марс, Плутон

Стихия: вода

Качество: неподвижен

Щастливи числа: 4, 5, 8, 9

Подходящ цвят: яркочервено, малиново, всички огнени цветове

Камъни: рубин, корал, аквамарин, берил, кристал, малахит, топаз

Цветя (растения): божур, хризантема, карамфил

Метал: стомана

Талисман: бръмбар, скорпион, череп

Девиз: Аз желая

Късметлийски дни: вторник

Неблагоприятни дни: понеделник, петък

Подходяща държава: Норвегия, Алжир, Швеция, Мароко.

Коментирай