15 за следващите 15

„15 за следващите 15“ представя: Невена Цонева

Чаровна, истинска и талантлива

19.05.2017г. / 13 51ч.
Михаела Лазарова
Невена Цонева. Снимка: facebook

Невена Цонева. Снимка: facebook

Първият женски сайт в България Az-jenata.bg става на 15-години. По този повод стартирахме специалния проект „15 за следващите 15“ и в него ще ви срещнем с 15 успели жени от различни сфери. Наш партньор в проекта е предаването „Днес в събота“ по Bulgaria ON AIR с водещ Бойка Делиева, в което ще може да видите всички интервюта. Днес ви представяме чаровната певица Невена Цонева.

Екипът на „Днес в събота“ гостува в дома й. Ето какво споделя Невена за съвременната жена, мисията да бъдем майка,  за любимия мъж и за музиката, без която не може.

Какви бяха последните 15 години за теб самата?

Много назад във времето е това.... Дълъг период, динамичен, свързан с много случки, най-просто казано. С една дума станах жена.

Съвсем наскоро ти роди първия си син Александър. Това как те промени?

Да, преди 7 месеца, времето лети много бързо... Това е процес, който те променя непрекъснато и те кара да се учиш, детето те учи на много неща, ти се учиш от него. Освен че трябва да възпитаваме, децата също ни учат. Странно ми е още да се нарека родител, защото аз се чувствам много малка и може би така ще се чувствам винаги.

В интерес на истината майчинството много облагородява, правите още по-мъдър. Чувствам безгранична любов, която буквално извира отвътре. Нямаш време за злобни помисли или за някакви дребнави ситуации.

Успяваш ли покрай Александър да намериш време и за работа?

Да, разбира се, че успявам. Успявам да намеря време за всичко, за което съм намирала и преди. Даже сега съм още по-амбицирана, защото използвам малкото време, което имам по-ползотворно от преди.

Ти си човек, който когато не работи навън или си е дал почивка, непрекъснато раждаш идеи, които да развиваш.

Докато бяг бременна измислих пет нови песни, по които все още работя, завършвам ги. И мисля, че това е най-хубавото нещо, което съм правила, откакто съм започнала да композирам. Песните ще са част от двойния албум, който предстои да издам. Надявам се до края на годината да успея, защото с този режим, в който съм, с детенце е динамично.

А и аз искам да му отделям цялото си внимание, а не някой да го гледа. Искам да бъда част от живота му, от първите му стъпки, от първите неща, които му се случват.

Цялото интервю с Невена Цонева може да видите във видеото.

Коментирай