Интимно

Научно доказани начини да привлечете мъжкото внимание

Не просто жестове, а език на тялото, който омагьосва

17.06.2016г. / 18 18ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Мъжете се влияят много повече от езика на тялото, отколкото си мислите. Ако сте си набелязали някого, който обаче не ви забелязва, можете да пуснете в действие някои женски оръжия. Той дори няма да се усети какво се случва, а докато това стане ще е паднал в нежния ви капан.

Има няколко доказани психологически техники, които въздействат на мъжете и ги карат да бъдат привлечени, стига да ги изпълните както трябва.

Накланяйте се напред, докато говорите

Освен ходенето с увереност и изправената стойка, накланянето напред, докато разговаряте подсказва на мъжа, че интересът ви към него е силен. Той ще разбере намека и ще отговори със същото.

Съчетайте усмивка със зрителен контакт

Не е достатъчно просто да се усмихвате или просто да го гледате – съчетайте двете си оръжия. Покажете му, че сте заинтересувани от него. Нека усети това през погледа ви. Усмивката, съчетана със зрителен контакт има много по-плътно послание, отколкото всеки от тези похвати поотделно.

Повтаряйте жестовете му

Този феномен е колкото странен, толкова и логичен. Учени са доказали, че когато повтаряме жестовете на човека срещу нас, той несъзнателно ни разпознава като индивид, с когото може да създаде качествена връзка.

Не пропускайте парфюма

Наблегнете на миризмата. Мъжете се ръководят от приятните женски аромати, с които свързват обекта на желанията си. Направете така, че да запомни уханието ви. Използвайте един и същи аромат всеки път, когато се срещате.

Срещайте се в слънчеви дни

Изследванията показват, че не само настроението е по-добро в слънчеви дни, но и тялото произвежда повече ендорфини. Когато е под влиянието им човек е по-склонен да се влюби при подходящи обстоятелства.

Смейте се и се закачайте

Стара, но много ефективна техника за качествен флирт е именно забавлението. Отпуснете се, а с ведрото си поведение ще отпуснете и него. Мъжете биват силно привлечени от позитивни жени, способни да се радват на живота. Жени, които не са потиснати от предразсъдъци и изкуствени пози винаги са по-привлекателни за мъжете.

Не ходете, а се носете

Колкото по-ефирна е една жена, колкото повече върви с лекота и използва всичките си извивки на тялото, толкова повече мъжки погледи събира. Женствеността и увереността са най-силните оръжия, с които да плените един мъж.

Свързани статии

Докосвайте го

Уж неволното докосване веднага отключва механизмите на впечатление у мъжете. Те приемат този сигнал за директен. Не прекалявайте, а просто маркирайте близост по този начин. Но внимавайте да не изглежда сякаш се предлагате твърде директно. Докосвайте го по-скоро неволно и невинно, отколкото с намек.

Бъдете интересни

Лесно е да се каже, но не за всеки е лесно да се изпълни. Някои хора просто не са интересни или може би не са интересни за всеки. Ето тук идва важността на това да намериш точната за теб половинка. „Боклукът за едни е съкровище за други“, казват хората. И имат право.

Но ако сте си набелязали определен мъж и искате да привлечете вниманието му, постарайте се да изглеждате интересни в очите му.

Покажете му нещата, които ви вълнуват, от които се интересувате. Но не разкривайте всичко, оставете малко и за въображението. Загадъчността в умерени количества е печеливша.

Снимки: iStock

Коментирай