Интимно

Трикове за съблазняване без да пророните и думичка!

Как да привлечете мъжкото внимание само с жестове и езика на тялото?

10.10.2016г. / 17 47ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Изкуството да съблазняваш не се отдава на всеки. На някои жени им идва отвътре, но други не знаят как да привлекат мъжкото внимание към себе си. Ако имате съмнения в собствените си умения, вижте най-добрите начини да съблазните мъж без дори да изричате и думичка!

Изберете подходящия партньор

Ето това умение ще ви помогне преди всичко да се справите със съблазняването. Не всеки мъж може да бъде съблазнен от всяка жена. Или трябва да олицетворявате всички качества на богините на любовта, или да сте изкусителен майстор в покоряването на мъжки сърца.

Ако не сте нито едно от двете, трябва да се съсредоточите и да изберете партньор, който би се поддал най-лесно на вашите сигнали.

Не забравяйте контакта с очите

Погледите са силно женско оръжие. Ако искате да привлечете вниманието на мъжа, трябва да го гледате в очите, когато казвате нещо, което искате той да забележи и отчете. Разбира се, не се втренчвайте и не го зяпайте, защото това ще има тъкмо обратния ефект.

Докосвайте го

Уж неволното докосване кара мъжа да превключи на друга честота. Той веднага наостря сетивата си и започва да разбира какво точно имате предвид.

Оставете гозбите ви да говорят вместо вас

Ако сте преминали вече на по-интимен етап, можете да използвате уменията си в кухнята като техника за съблазън. Сгответе нещо изкушаващо, нещо, което знаете, че той обича. Оставете ястието и уменията ви да говорят вместо вас. Ето така ще го съблазните без дори да казвате и думичка!

Свързани статии

Прехапвайте устната си

Един истински чаровен и някак момичешки невинен трик да покажеш на един мъж, че си привлечена от него е леко да гризнеш долната си устна, докато си говорите. А може и дори да не си говорите. Просто хвърлете поглед към него и направете сладък жест с устни. Но внимавайте да не го изиграете прекалено изкуствено. Не искате крайният резултат да е смешен, нали!

Огледайте го отгоре до долу

Ако сте от жените с повече самочувствие и дързост, можете да хвърлите продължителен поглед на обекта на вашите желания. Измерете го отгоре до долу с очи, но го направете така, че да ви види. От този сигнал по-ясен няма!

Снимки: iStock

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 7 години )
3 rate up comment 1 rate down comment
Тиквеник ( преди 7 години )