Интимно

Някои предимства на аналния секс

Алтернатива по време на месечния цикъл

16.11.2016г. / 17 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Как бихте определили сексуалния си живот? Може би той е много страстен или не чак толкова, може би обичате да експериментирате или има табута, които все още ви ограничават. Сексът е вълнуващ свят от емоции и изживявания.

Днес ще говорим за аналния секс и за някои ползи. Освен че практикувайки го няма риск да забременеете, вижте защо някои двойки го предпочитат.

Алтернатива по време на месечния цикъл

Хормоналните промени, които настъпват по време на менструация могат да засилят желанието за интимни ласки. Периодът определено не е подходящ за секс, въпреки че за някои двойки това не е проблем.

В тези случай аналният секс е една алтернатива, която може да задоволи страстните ви желания. Смята се, че оргазмите дори могат да намалят коремните спазми.

Повишава интимността между партньорите

Сексът е доверие. Дали и доколко ще допуснете любимия до себе си зависи от много фактори. Едно от предимствата на аналния секс е, че може да спомогне за повишаване на доверието и интимността.

Много дами се страхуват от това изживяване, защото не могат да се доверят на партньорите си. Те от друга страна трябва да покажат много нежност, внимание, да бъдат мили, да предразположат партньорката си, за да може да се отпусне максимално. Да следват всяка нейна емоция, жест.

Удоволствие и за двата пола

Много мъже намират аналния секс за по-вълнуващ от вагиналния. От друга страна, не са малко и дами, практикуващи този вид изживяване. Някои от тях споделят, че също им доставя голямо удоволствие.

Това е така, защото в ануса има много нервни окончания. Стимулирането им може да накара една жена да достигне до множествен оргазъм. И не само това, според много жени практикуващи анален секс, той им носи повече оргазми в сравнение с тези, които не го предпочитат. Също така може да експериментирате повече в секс позите.

Свързани статии

Размерът няма значение

Ако попитате една жена дали размерът на пениса има значение, тя най-вероятно би ви отговорила положително. При аналния секс това правило не важи. С по-малък размер или по-голям, при който понякога вагиналният секс е болезнен и трудно осъществим, аналните ласки могат да са решение и в двата случая, без да се прави компромис с удоволствието.

Снимка: istock

 

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
илич ( преди 3 години )
Да, правим го. Особено по време на овулация, задължително секса е отзад, по желание на жена ми. Имаме три деца.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар