Интимно

SOS: Как да ГО открия

Няколко съвета как да намерите липсващата ви половинка

12.04.2017г. / 11 01ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Всяка жена има своите моменти на слабост, особено ако няма партньор в живота. В самотните вечери, прекарани с чаша вино пред телевизора, тя непрекъснато се пита докога ще е сама. Любовните филми, на които попада, я карат да се чувства неоценена, лишена от мъжко внимание. Именно тази самота понякога надделява в емоционалното женско съзнание и притиска дамите до степен да затворят красотата и чара си в черупка, да загубят интерес към срещите и забавленията. Но това няма да им помогне да открият своята половинка. Напротив! Затова, мили дами, разпуснете коси и премахнете негативизма, защото е време за SOS: Мъж!

Ще ви разкрием няколко трика, които ще ви помогнат да се превърнете в неустоима загадка, привличаща интереса на силния пол.

Правилен подбор на облекло

Първата стъпка е да извлечете максимума от своя гардероб. Оставете настрани прекалено разголените рокли и късите поли, които създават впечатлението, че сте посредствена жена. За предпочитане са панталони/дънки/пола с умерена дължина и копринените ризи, съчетани с подходящи високи обувки. Прибавените към тях колие и обеци ще ви създадат визията на стилна дама, която знае цената си.

Избор на грим

Факт е, че мъжете не си падат по тежкия вечерен грим. Затова е хубаво да подчертаете своята естествена красота, като заложите на леки сенки от гамата на телесните цветове и прибавите към тях очна линия и спирала. Акцентирайте върху устните си за по-голям ефект.

Кафене или дискотека?

Ако търсите бърза забежка, то решението на споменатата по-горе дилема е да отидете на клуб или на дискотека. Там ще откриете много мъже, които ще ви обсипват с комплименти и внимание. Дали ще им видите очите втори път обаче е спорно.

Ако пък целта ви е сериозна връзка, то тогава ви препоръчваме да посещавате кафенета и ресторанти, където може да проведете нормален разговор в задушевна обстановка и така ще имате възможност наистина да опознаете събеседника си.

Набелязване на мишена

Огледайте хубаво представителите на мъжкия пол, които са около вас. Всяка дама има своите индивидуални предпочитания и изисквания относно външността на мъжа. Ако именно човек от вашия тип ви попадне в полезрението, то значи късметът е на ваша страна.

Визуален контакт

Свързани статии

Може би най-важният фактор за привличане на интереса е общуването очи в очи с избраника. Задръжте погледа си върху него 5-10 секунди, за да ви забележи. В случай, че получите сходен сигнал, не спирайте през определени интервали от време да попоглеждате към мястото, заето от вашия фаворит. Ако той има интерес, ще разбере веднага вашия знак и ще има реакция.

Рецепти за обаятелност

Освен създаването на визуален контакт като част от невербалната комуникация, имате и още едно силно оръжие – усмивката. Искрената усмивка в комбинация с леко закачлив поглед, отпуска човека от отсрещната страна и му дава картбланш за реакция. Отмятането на косите пък е жест, показващ увереността на дамата.

Последната стъпка към откриването на липсващата половинка, е изправянето на жената пред огледалото. Всяка от нас е специална и неотразима по свой собствен начин. Въпросът е да повярваме в себе си и да излъчваме тази вътрешна красота и сила. Защото нека не забравяме, че: „Жената, която е твърдо убедена в своята красота, в крайна сметка успява да убеди в нея и всички останали“ – София Лорен.

Автор: Доротея Цветанова, стажант в Az-jenata.bg

Коментирай