Интимно

Любовен хороскоп за 7 – 13 август 2017

Силни емоции за Лъвовете

08.08.2017г. / 14 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: unsplash.com

Снимка: unsplash.com

Тази седмица ни очакват две важни събития – лунно затъмнение и заемането на ретроградна позиция на Меркурий. Някои от представителите на зодиака ще се радват на повече романтика във връзката си, докато други ще преминат през разногласия. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако сте в любовна връзка с някого, когото чувствате като ваш най-добър приятел, може да считате това за сбъдната мечта, защото това е точно потенциалът, който ще имате тази седмица. Също така, ако имате нужда от съвет относно любовния си живот, сега е моментът да поговорите с ваш близък приятел. Той или тя ще ви помогне да постигнете яснота за ситуация, която може да ви обърка.

Телец

Тази седмица ще бъдете съсредоточени повече върху професионалните възможности или постижения, отколкото върху любовта. В същото време, в края на седмицата ваша бивша половинка може да напомни за себе си, което ще ви накара да се почувствате объркани. Намерете начин да продължите напред, но обмислянето на това дали да му дадете втори шанс също е опция.

Митове, в които вярваме, връщайки се при бившия

Близнаци

Ако се намирате в любовна връзка, половинката ви ще ви помогне да затвърдите вашите виждания за това, което е правилно или неправилно. След събота може да се изправите пред конфликти. Опитайте се с половинката ви да бъдете търпеливи. Само така ще разрешите ситуацията.

Рак

През седмицата ще почувствате повишаване на интимността между вас и партньора ви. Още в понеделник Луната ще ви накара да се усещате емоционално уязвими. Колко вълнуващ ще бъде любовният ви живот, зависи от това колко дълбоко сте готови да се потопите в тези води на несигурност и доколко ще се отворите за любимия си човек. Ще се насладите на силна духовна връзка.

Коментирай
Свободно време