Интимно

Секс пози за мързеливи момичета

Поза „Свещ“

11.08.2017г. / 10 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

В секса всяка жена обича от време на време да е на върха и понякога да мързелува, оставяйки се на партньора напълно да завладее тялото й емоциите ѝ.

От друга страна на господата също им харесва тази игра, в която те определят темпото, степента на проникване, смяната на секс позите. Споделяме 4 вълнуващи секс пози за мързеливи момичета, които да пробвате, когато не искате да сте отгоре.

Поза „Superwoman“

Ако искате да се чувствате като супергероиня, опитайте тази секс поза. Легнете на спалнята по корем, ръцете изпънете напред. Партньорът ви е зад вас, изправен и поемайки бедрата ви, може да проникне отпред или отзад.

Може да опитате позата и върху достатъчно висока и голяма маса. Дали ще сте облечена в дантела, с корсет или жартиери, като супержена, зависи само от вашето желание.

Как да изберете правилната секс играчка?

Поза „Свещ“

Следващата секс поза за мързеливи момичета, определено осигурява много приятни изживявания, защото позволява проникване отпред или отзад, както и стимулиране на повече от една ерогенни зони. Проникването е дълбоко, контактът с очи ви помага да уловите емоциите с любимия, а вие само си лежите и се наслаждавате на множествените си оргазми.

Легнете на спалнята по гръб. Партньорът ви застава на колене и поема бедрата ви, като леко ги кръстосва и поставя на раменете си. Те напомнят за изящна свеж, която се извива в пламъка на любовта. Останалото е плод на вашите желания и еротични фантазии.

Често забравяни ерогенни зони, които носят огромно удоволствие

Поза „Мързеливо кученце“

Само защото днес сте малко по-мързеливи не означава, че не можете да се възползвате от кучешката секс поза. Просто трябва да промените малко позицията си. Легнете изцяло по корем на спалнята. Под коремчето поставете мека възглавница и се отпуснете. Останалото ще свърши любимият ви.

Свързани статии

Поза „Вана“

Отпускащата вана е най-добрият начин да забравите за ежедневния стрес. Добавете шампанско, ароматни свещи и бавен, но чувствен секс. Ваната предлага различни възможности за секс пози.

Така например може да седнете в скута на партньора с лице или гръб към него и да се движите бавно нагоре-надолу. Тук също може да опитате с поза „Кученце“, важното е да действате внимателно, за да не се нараните.

Коментирай