Интимно

10 сигурни знака, че го възбуждате

Как мъжете се издават, когато са привлечени от една жена

15.08.2017г. / 14 01ч.
Аз жената
Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Когато харесват една жена, мъжете започват да се издават много с поведението си. По техните жестове, език на тялото и фрази лесно ще разберете дали един мъж е възбуден от присъствието ви наоколо.

Ето и знаците:

1. Той се изчервява повече, когато се доближите.

Зрелите мъже рядко се изчервяват, но пък и някои жестове ги издават, например поставянето на ръка на бузата, докато говорят с вас. Това е жест, с който се опитват да прикрият нервността си. 

Научно доказани фактори за привличане

2. Шеги с двойствен характер.

Някои мъже имат фройдистко чувство за хумор, което ги издава, когато са възбудени и привлечени от една жена. Те започват да правят сексуални намеци уж на шега, с което подсказват интереса си. 

3. Непрекъснато ви гледа.

Ако хващате мъж, че ви гледа втренчено, когато не го гледате и отмества поглед веднага щом го забележите, той определено обмисля стратегията в главата си – как да ви свали, впечатли, омае. 

Сродна душа според зодията (част първа)

4. Той разказва за това колко бройки има и какво обича да прави в леглото.

Когато мъжете бъдат възбудени от дадена жена, започват да бръщолевят всякакви приказки, свързани със сексуалните им преживявания. Само най-наивните дами не биха се усетили за какво иде реч. 

5. Той намеква, че си има тип и вие отговаряте на него.

По-красноречиво от това, здраве му кажи! Някои по-директни мъже действат на принципа „залагай всичко“. Нямат време за намеци и свалки, а направо стрелят. 

6. Когато ви гледа в очите, зениците му се разширяват.

Този знак на тялото издава мъжете, защото не могат да го контролират. Ако един мъж се интересува сексуално от вас, винаги можете да разберете по очите му. 

4 зодии, които никога не биха изневерили

7. Намира си извинения да се мотае около вас.

Мъжете показват, че са привлечени от една жена, когато се навъртат около нея по всякакви причини. Ако той си намира непрекъснати поводи и извинения да се озове в компанията ви, определено мисълта за вас го възбужда.  


Свързани статии

8. Заеква, търси думите, когато говори с вас.

Изгубил е ума и дума, защото просто е жестоко хлътнал по вас и вече се чуди как по-атрактивно да се представи, за да увеличи шансовете си във вашите очи. 

9. Прави глупави неща, за да ви впечатли.

Това е, може би, най-отявленият признак на мъжкото привличане. Мъжете се държат така нелепо от момчешките си години чак до зрелостта. Когато искат да впечатлят някоя жена те започват да се правят на каскадьори, страхотни футболисти, танцьори, сръчни и силни разбирачи от всичко, само и само да ви впечатлят. В повечето случаи не успяват, но трябва да им признаем усилията. 

10. Той говори много за вас.

Човешко е да говорим за други хора. На пръв поглед животът ни минава в говорене за околните в добрия и лошия смисъл на думата. Когато обаче съзнанието на един мъж е заето от определена жена, за която не спира да говори, това е ясен признак, че е силно привлечен от нея. 

Изображения: giphy

Коментирай