Интимно

Знаци, че той ви обича, дори и да не го изрича

Не се страхува да прави жертви за вас

17.01.2018г. / 09 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Мъжете и жените показват любовта си по различни начини. Дамите обикновено го изричат, докато господата демонстрират повече с действията си тези силни чувства. Понякога това може да е объркващо за представителките на нежния пол.

Понякога истинската любов се крие в действията, а не толкова в думите. Ако вие се съмнявате дали любимият изпитва обич към вас, вижте няколко сигурни знака, че той ви обича. За мъжете е по-лесно да покажат, отколкото да кажат „Обичам те“.

Не се страхува да прави жертви за вас

Да жертваш нещо в името на любимия човек изисква зрялост, себеотрицание и най-вече любов. Взаимоотношенията се нуждаят от баланс на взаимна жертва или едната страна винаги ще е ощетена и недоволна.

Обикновено мъжете, които са влюбени, изпитват дискомфорт при мисълта, че тяхната дама е недоволна, и ако това е нещо, което те могат да предотвратят, ще го направят. Понякога минават и границите, за да направят нещо, само защото това е наистина важно за партньорката им.

Ако партньорът ви може да направи жертви за вашето щастие, това е само един от начините, по който ви казва: „Обичам те“, без всъщност да го изрича.

Той ви слуша

Проучвания показват, че жените са много по-добри слушатели, отколкото мъжете. Така че, когато партньорът ви не само ви слуша, но активно обръща внимание и отговаря, когато е активен слушател, бъдете сигурни, че го е грижа за вас.

15 знака, че съпругът ви е най-добрият ви приятел

Показва своята уязвимост

Мъжете обикновено са предпазливи, когато става въпрос за показване на поведение, което може да бъде възприето от другите като слабост. Те смятат, че трябва да поддържат перфектна фасада на силата си.

Но когато един мъж е влюбен, той е готов да сподели своите емоции, позволява на партньорката си да види неговите истински чувства. Може да отнеме време, за да покаже своята уязвимост прикрита под мъжката му осанка, но направили го, с този ход казва „Обичам те.“

9 знака, че връзката ви е повърхностна

Свързани статии

Той ви намира за красива във всеки момент

Когато една връзка се развива, партньорите все по-често се виждат в не толкова идеална форма. С времето нашата нужда да впечатлим партньора рязко намалява. Чувстваме се свободни да се разхождаме пред него без грим, по пижама, с разрошени коси. Ако той ви обича, ще ви приеме във всичките ви форми и ще ви го покаже по един или друг начин.

Той се гордее с вас

В една връзка не е толкова лесно да се зарадваш на успехите на половинката си. Но ако той се гордее с постиженията ви, споделя своята гордост, независимо дали става въпрос за хубаво приготвена храна, служебни постижения и т. н., когато усилията ви не остават незабелязани, то това е неговият начин да каже „Обичам те“.

Коментирай
Свободно време