Меню

Тост с риба тон

13 август 2014 | 10:50 | Михаела Лазарова
Добави в любими
2 консерви с риба тон в зехтин
2-3 домата
няколко стръка копър
150 г кашкавал
масло
сол, черен пипер
пълнозърнест хляб или франзелки

Продукти
Приготвяне

В купа смесете рибата тон, нарязаният на ситно лук, копър, добавете черен пипер, сол, нарязаните на ситно домати, настъргания кашкавал.

Вземете една филийка и я намажете с малко масло. Поставете от плънката, а върху нея сложете друга филийка. Намажете с масло тоста от двете външни страни и запечете.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
eli ( преди 9 години )
abe hora tova shte se razteche i shte stane neshto ujasno ne e taka
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 9 години )