Здраве и красота

Формата на устните издава личността

Какво може да разберете за себе си по устните?

25.06.2020г. / 15 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Плътни и секси, тънки или разкриващи широка усмивка. Всеки от нас притежава различни устни. Според учени това е една от най-важните характеристики, на които трябва да обърнем внимание, когато създаваме нови контакти.

Формата на устните може да разкрие много за личността. Вижте какво разкриват едни от най-често срещаните форми на устни за личностните черти на индивида.

Продълговати пухкави устни

Хората, притежаващи устни с тази форма са родени да се грижат за някого. Ако вашите устни са такива, вероятно никога не бихте подминали бездомно коте или куче. Вие имате вроден и силен майчински инстинкт и желание да пазите и защитавате другите.

В трудни моменти първо мислите за другите, а след това за себе си. Хората като вас обикновено се справят добре като родители.

Горната устна е по-голяма от долната

Ако вашите устни са с тези пропорции, то вие сте истинска кралица на драмата. Вие сте емоционална, но харизматична, обичате живота и това да привличате вниманието към себе си.

Имате високо мнение за себе си и притежавате способността да привлечете други хора. Харесва ви да бъдете в центъра на вниманието.

Долната устна е по-голяма и плътна от горната

За вас животът е изпълнен с интересни неща. Хората с такива устни знаят как да се забавляват истински. Нуждаят се от нови познанства, нови места за посещение. Любопитни и общителни са и заедно с тях може да откриете нови приключения.

Устни, които са пропорционални като форма

Хората с такива устни са с умерен характер и винаги проявяват разум при разрешаването на различни ситуации и казуси. Тяхната силна страна е това, че са добри слушатели. Приемат критиката леко и се отнасят с нужното уважение към другите. В трудни моменти винаги намират начин да се засмеят.

Тънки устни

Хората с тънки устни предпочитат често да остават сами. Ако вашите устни са тънки, то за вас не е проблем да се разхождате сами, да пазарувате сами, дори да пътувате на нови места в собствената си компания.

Свързани статии

Въпреки това, лесно намирате общ език с хората, цените когато някой е лоялен към вас и допускате определен кръг хора до себе си.

Малки, но пухкави устни

Ако вашите устни са с такава форма, то вие сте кокетни и обичате флирта. Вашият основен приоритет в живота са собствените ви чувства и комфорт. Въпреки че първоначално ви приемат като егоистична личност, не сте съвсем такива. Вие сте състрадателни и предани приятели, на които може да се разчита във всеки един момент.

Коментирай