Reality/TV

Кои са финалистите в 4-ти сезон на „Гласът на България“

Полуфиналистите пяха със своите треньори най-големите им хитове в неделя вечер

05.06.2017г. / 15 00ч.
Аз жената
Снимка: btv

Снимка: btv

Вторият концерт на живо на най-гледаното музикално шоу в България събра на една сцена 8-те полуфиналисти и техните ментори. Всеки треньор пя в трио със своите таланти, след като всеки от тях се изяви солово на сцената.

Четиримата участници с по-нисък вот отпаднаха от надпреварата за 50 000 лв. В неделя вечер шоуто напуснаха Кристиан Грънчаров, който представи песента „Хотел две звезди“ на Руши Видинлиев, а след това пя с Графа неговия хит „Drama Queen“; Паулина Горанов, след изключително солово изпълнение на „This Is A Man’s World“ и трио с Камелия на „Залезът и зората“; Симона Загорова, която пя „Queen Of The Night“ и заедно с Поли Генова песента „If Love Was A Crime“; дуетът Димитър и Христо, които заедно със своя ментор Иван Лечев изпълниха класиката „All For Love“.

След отпадането си Симона Загорова, която събра милион и половина гледания само с четири изпълнения в официалния канал на шоуто, се обърна към менторите и феновете с думите: „Благодаря, че ми дадохте възможност да пея. Много е важно за един артист да бъде чут“.

Изключително емоционална бе раздялата между ментори и участници, а сълзи не липсваха и в стаята, където отпадналите и продължаващите участници очакваха решението на зрителите за поредния отбор.

Преди полуфинала треньорите дадоха възможност на своите таланти да станат част от техния начин на живот. Поли, Графа, Камелия и Иван, са сред най-успелите музиканти в България, а постиженията им се превръщат във вдъхновение за младите певци в шоуто.

Графа заведе участниците от своя отбор зад кулисите на своя концерт в зала „Арена Армеец“, а някои от тях се качиха като негови гост-изпълнители на сцената на Античния театър в Пловдив.

За да му даде възможност да се докосне до световната сцена, Иван Лечев заведе Радко Петков във Виена на концерт на Патрисиа Каас, с която тийнейджърът имаше шанса да се запознае зад сцената след концерта.

На финала на шоуто следващата неделя финалистите ще се изправят пред нови предизвикателства. Те ще пеят с четири мегазвезди на българската сцена – Орлин Павлов, Анелия, Илия Ангелов от Диана Експрес и любимката на публиката – Михаела Филева.

Представянето на финалистите на 11 юни ще включва и изпълнения на нови версии на парчетата, с които се явиха на кастингите на тъмно. Феновете на шоуто ще имат възможност отново да видят и чуят всички 32-а осминафиналисти в „Гласът на България“.

Снимки: btv

Коментирай