Меню

Домашна пикантна тортиля с чоризо

22 август 2015 | 12:05 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 бр готова тортиля

100 г чоризо

150 г настъргана гауда

1 щипка лют червен пипер

1 с.л. баварска горчица

1 с.л. разтопено масло

1 домат

100 г салата фризе

½ краставица
15 мин.

  • Порции: 1

Продукти
Приготвяне

Разстелете готовата тортиля. Намажете я с разтопеното масло. Нарежете чоризото на кубчета. Подредете върху тортилята. Поръсете с настърганата гауда. Добавете подправките. Затоплете за 1-2 минути в микровълнова фурна. 

Сервирайте тортилята гарнирана с предварително подготвената свежа салата от домата, краставицата и салатата фризе. 

Снимка: личен архив

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай