Салата с патладжан, яйца и майонеза

23 август 2018 | 05:00 | Михаела Лазарова
5 от 3 гласа
Добави в любими
1 средно голям патладжан
1 скилидка стрит чесън
3 супени лъжици майонеза „Краси“
2 твърдо сварени яйца
сол и черен пипер на вкус
30 мин.

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Нарежете патладжана на тънки ивици и ги запържете в добре загрята мазнина. Извадете ги върху кухненска хартия, за да се отнеме част от мазнината. След това ги сложете в купа и прибавете към тях нарязаните яйца, стрития чесън, сол, черен пипер на вкус и майонезата. Разбъркайте добре и сервирайте.

Снимка: iStock

Вижте още рецепти с патладжани на туршия и ястия

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай