Свободно време

Фризьорът на Джордж Клуни и Лайънъл Ричи идва в България

Българката Невена Желева подстригва холивудските звезди

11.06.2013г. / 08 55ч.
Аз жената
Фризьорът на Джордж Клуни и Лайънъл Ричи идва в България

Фризьорът на звездите – Невена Желева, която над 10 години живее и работи в САЩ и е собственик на най-известния фризьорски салон в Чикаго, пристига в България. Невена е единствената българка, достигнала до позицията международен All-Star преподавател за световната марка American Crew – лидер в мъжкото подстригване и определящ фактор в тенденциите.

У нас тя ще води двудневния семинар American Crew Male Fundamentals – Метод I и ще обучава лимитирана група фризьори в тънкостите на мъжкото подстригване. Желаещите да се включат в него имат възможност да изберат една от датите – 24-25 юни и 26-27 юни 2013 г. Семинарът ще се състои в София и ще е част от Академията American Crew Menswork – най-добрата школа в света на мъжките прически.

Невена Желева е сред успешно реализиралите се български професионалисти отвъд Океана, а на нейните ръце и опит доверяват визията си звезди като Джордж Клуни, Роби Уилямс, Лайънъл Ричи, Дейвид Шуимър и Ричи Хоутин. Сред успехите й са още създаването на прически за знаменитостите на Оскарите и за дефилетата на модните седмици в Ню Йорк и Лондон. Тя е собственик на елитния салон Custom Hair Lounge, който преди броени дни бе обявен от жителите на Чикаго за „Най-добър салон“ в проучване на гайда City Search.

Коментирай
Свободно време