Свободно време

Григор: Никол и майка ми се разбират добре

Тенисистът открехна вратата към личния си живот

06.02.2017г. / 08 56ч.
Аз жената
Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Григор Димитров сподели, че жената до него в момента, Никол Шерцингер и майка му Мария наистина имат добри отношения.

В интервю пред Миролюба Бенатова най-добрият ни тенисист каза, че е очевидно колко добре се разбират двете, след като вчера се появиха любопитни снимки от техен общ обяд в италианския ресторант на Лео Бианки.

На въпрос къде е Никол сега, дали не спи в този ранен час, Гришо отговори с усмивка, че е на разходка, сигурно разглежда църквите в София.

Световният номер 13 в ранглистата добави, че в момента се е фокусирал изцяло върху тренировките за мача си в четвъртък за турнира „Гаранти Коза“ в зала „Арена Армеец“ и всичко останало е на втори план.

В интервюто пред Нова телевизия Григор разказа, че му е трябвало много време и усилия, за да стигне тази страхотна форма. Димитров не скри, че най-голямата му мечта е да стане номер 1 и че има нужното, за да го постигне.

„Имаше моменти, в които наистина не можех да събера себе си, да се фокусирам, да тренирам по начина, по който е бил печеливш“, сподели Григор в разговора.

„Нямах и треньор за известно време. По средата на миналата година психически беше по-тежко за мен, отколкото физически. Просто изгубих своя път към успеха“, заяви още Димитров.

Коментирай