Свободно време

Тест от 2 въпроса определя колко сте интелигентни

Проверете своя интелект

15.07.2017г. / 11 17ч.
Михаела Лазарова
Тест от 2 въпроса определя колко сте интелигентни

Често попадаме на разни забавни тестове, които ни разкриват личността, определят нашето ниво на интелигентност. Днес искаме да споделим един тест (изцяло субективен разбира се), който съдържа два въпроса. Само два въпроса, които разкриват нивото ви на интелигентност.

 

1. Бихте ли живели в гъсто населената част на голям град?

  • Не, многото хора ме стресират.
  • Нямам нищо против, бих се чувствал като у дома си.

2. Чувствате ли се тъжен или самотен и изпитвате ли симптоми на затваряне в себе си, ако не сте в постоянен контакт с приятелите си?

  • Повече или по-малко.
  • Не точно.

Резултати от теста:

Ако сте избрали първия вариант и в двата случая, тогава вероятно сте с висок „индекс на щастието“. Ако сте избрали втория вариант и в двата случая, притежавате типичните качества на човек с висок коефициент на интелигентност.

Както показват научните изследвания, хората с мощни интелектуални способности са най-способни да решават еволюционни задачи и се адаптират по-бързо към новите среди (в този случай към гъсто населените райони на големите градове).

Свързани статии

Тъй като тези хора умеят по-добре да управляват стреса от живот в мегаполис, не се нуждаят от подкрепата на своите приятели, те са по-независими и могат да оцелеят сами.

В случай, че сте избрали различни варианти на отговори, вероятно сте намерили щастливата среда между щастието и интелигентността.

По материали от brightside.me

Коментирай