Свободно време

„Необичайните заподозрени“ започва сезона по Bulgaria ON AIR в нов формат

Предаването на Георги Лозанов се излъчва всяка неделя от 19 часа

08.09.2017г. / 11 49ч.
Мария Дуковска
Снимка: Bulgaria ON AIR

Снимка: Bulgaria ON AIR

С нови съдържателни рубрики започва новият сезон на предаването „Необичайните заподозрени“ по Bulgaria ON AIR от неделя, 10 септември, 19 часа.

Авторът и водещ доц. Георги Лозанов ще дава трибуна на неизречените коментари по актуалните за седмицата събития, теми, личности в първата част „Въпрос на мнение“, а съвременният ракурс на събитията от миналото ще намира място във втората рубрика - „Въпрос на памет“. Първата тема във „Въпрос на мнение“ тази седмица е посветена на религиозните символи извън храма, като с коментар ще се включи богословът проф. Калин Янакиев.

Останаха ли заблудени за датата девети септември е темата в рубриката „Въпрос на памет“, а гост в студиото ще бъде поетът Ани Илков. 

През първия си сезон предаването „Необичайните заподозрени” търсеше своя идеален зрител, който не само не понася фалшиви новини, но и истинските не са му достатъчни. Нуждае се от анализ, който да го отведе отвъд тях. През втория си сезон предаването ще търси своята идеална формула, така че всичко излишно да отпадне и да се съсредоточи върху двете решаващи условия за качествената журналистика – свободата на мненията и работата на паметта“, коментира Георги Лозанов. „Необичайните заподозрени“ запазва авторския коментар на водещия като неизменна част от аналитичното съдържание на предаването.  

Коментирай