Свободно време

Седмичен хороскоп за 11 – 17 декември 2017

Раците да почиват повече

11.12.2017г. / 13 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Предстои динамична седмица, която ще бъде изпълнена с повече изпитания, отколкото с положителни събития. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Не се опитвайте да „носите две дини под една мишница“. Някои неща няма да ви се получат от първия път, но от вас зависи да си дадете втора възможност. Не прекалявайте с разходите. Помислете си не е ли крайно време да проведете разговор на тема: „защо се караме?“ Заредете се с убедителни аргументи преди да стартирате диалога.

Телец

Действайте спокойно и обмислено. С каквото и да се захванете трябва да сте сигурни в себе си и да имате концепция за крайния резултат. Бъдете предпазливи, а не доверчиви. Възможно е да получите допълнителни финансови постъпления или принципно повишаване на доходите си. Използвайте част от тях за развлечение в компанията на любимия човек.

Любовен хороскоп за 11 – 17 декември 2017

Близнаци

Опитвайки се да покажете уменията си може да стигнете до „обратен ефект“. Вместо да ви похвалят и да получите одобрение, да ви обвинят в самохвалство и самонадеяност. Действайте с умерено темпо и без да се набивате на очи. Не вярвайте на слухове, особено що се отнася до приятелите ви, роднини или други личности, на които държите.

Рак

Не се натоварвайте с прекалено много задачи. Действайте последователно, поединично и само в направления, в които сте сигурни, че ще се справите. Разпределяйте равномерно времето за работа и почивка, за да не изчерпате енергийните си запаси още в началото на седмицата. Личните отношения може да се окажат доста сложни, а причината ще е финансова.

Коментирай