Свободно време

Седмичен хороскоп за 1 – 7 януари 2018

Лъвовете да се пазят от интриги

02.01.2018г. / 11 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Всички срещи, които отложихте в края на предишната година ще имате възможност да ги осъществите сега. И най-вече тези с приятелите си. Седмицата може да се нарече каквато искате, само не и скучна. Контактите ще са интензивни и полезни. Ще получите информация, която ще ви помогне да напреднете бързо, да наваксате закъснението по някакъв проект и да получите допълнителни финансови постъпления. Началото на годината ще удовлетвори амбициите ви.

Козирог

Управляващата планета ви прави много по-инициативни и независими. Идеите ви са интригуващи и ще успеете много по-лесно да си осигурите съдействие за реализацията им. Бъдете вежливи с колегите си, приветливи със съседите. Ролята на „добрият слушател“ ще се окаже за вас много полезна.

Ще ви споделят дискретно някаква информация, благодарение на която ще преодолеете съществуващо към момента затруднение. Не позволявайте на никого да навлиза в пространството ви, но не отказвайте съдействие. Ще стабилизирате позициите и ще подобрите имиджа си.

Водолей

След празничната суматоха може да се почувствате леко отпаднали и отегчени. Независимо от всичко, настроението ви ще е оптимистично. Не се лишавайте от почивка, за да не станете нервни и раздразнителни.

Професионалните задачи няма да ви затруднят, обаче не е желателно да взимате работа за вкъщи. Парите са важен фактор, стига да не ги превърнете в самоцел за сметка на здравето си. Ще получите информация, свързана с условия по финансови сделки, сравнете вариантите.

Свързани статии

Риби

Не се изолирайте от колегите, които търсят с кого да побъбрят и да обсъдят емоциите и преживяванията си от празниците. Ако не искате да споделяте, просто слушайте. Покрай всичко останало ще научите информация за интересни местности или заведения, където да си организирате следващия ваш семеен празник.

Ще се получи така, че неформалните разговори ще са по-полезни от професионалните и най-вече ще са източник на добро настроение. Изненадваща командировка първоначално може да ви се стори лоша идея, но е по-добре да я приемете. Ще успеете да комбинирате служебните задачи с лична работа.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай
Свободно време