Свободно време

Седмичен хороскоп за 1 – 7 януари 2018

Лъвовете да се пазят от интриги

02.01.2018г. / 11 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Първата седмица на новия месец започва динамично. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

С обичайните задачи ще се справите без проблем, но едва ли ще успеете да се измъкнете от допълнителните ангажименти, които ще ви пробута шефът. Помислете внимателно кого да си изберете за екипна работа и от кого да се дистанцирате, защото само разнася клюки и интриги. Ще получите очакваните приходи, ако довършвате старателно започнатата работа.

Телец

Предстоят срещи със стари познати. Някои от тях ще предявят прекалено големи претенции към вас, поставете ги на мястото им докато е време. Вероятно през тази седмица ще успеете да уточните параметрите на нова сделка, но не бързайте да я парафирате. Ако изникне възможност да участвате в обучение или семинар не се отказвайте. Ще научите интересна информация.

Месечен хороскоп за януари 2018

Близнаци

Най-гадното нещо на празниците са купищата домакинска работа, която остава след тях. Използвайте вродения си чар и тихомълком ангажирайте близките си да участват в чистенето, миенето и подреждането. На работното място е желателно да действате с умерено темпо, за да не допуснете неприятни грешки. Не отговаряйте на провокативни въпроси и не обещавайте на никого нищо. Използвайте свободното време вечер според предпочитанията си: спорт, разходка, филм.

Рак

Както около празниците, така и след тях вие се чувствате най-добре в обкръжението на близките си. Обстановката, а оттам и настроението ви, ще са ведри и спокойни. Противоречията, каквито и да са (и у дома, и на работното място) ще се уреждат с коректен разговор и без излишно напрежение. Изпълнявайте старателно задълженията си, не отвръщайте на провокациите и се оглеждайте за нови варианти за професионален напредък. Интуитивно ще напипате правилната посока.

Коментирай