Свободно време

Как Жълтото земно куче ще повлияе на отделните зодии?

Очакват ни промени

05.01.2018г. / 17 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Годината на Петела беше успешна за Стрелците, но Кучето също ще бъде щедро с тях и ще им даде много приятни мигове. Нови пътувания, познанства и възможности – това ви очаква в годината на Жълтото земно куче. Ще можете да реализирате смелите си идеи на едно по-високо ниво. Очаква ви и много романтика.

Козирог

Козирогът е другият знак, който Жълтото земно куче ще подкрепя. То ще ви върне доверието, което сте загубили, ще станете по-спокойни. В работата усилията ви ще бъдат финансово възнаградени. Но не очаквайте, че ще бъде лесно. Истинско удоволствие през следващата година ще получите от комуникацията с близки.

Водолей

Уважаеми Водолеи, очаквайте стръмни завои и непредвидени обстоятелства. Звездите ще ви изпратят предизвикателства, с които ще се справите и ще се гордеете със себе си. Гледайте по-философски на живота.

Свързани статии

Най-важното нещо, което очаква Водолея в новата китайска година е развитието на едно друго ниво на връзката с половинката.

Риби

За Рибите годината на Жълтото земно куче ще бъде добра от гледна точка на парите. Но не очаквайте печалбите да дойдат от лотарията, ще трябва да работите усилено. Финансовите успехи може да не дойдат от основната ви работа, а от ваше хоби или страничен бизнес. Възможни са конфликти с роднините.

Снимки: istock

 

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Бауджаф ( преди 6 години )
А небесното синьо куче на поднебесната империя?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар