Свободно време

Любовен хороскоп за 8 – 14 януари 2018

Романтика за Лъвовете

08.01.2018г. / 12 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Романтика може да се появи на работното място за вас, Лъвове. Въпреки че тези емоции са доста примамливи, това може да ви донесе усложнения в дългосрочен план. Помислете внимателно преди да послушате сърцето си. Дали си струва да рискувате?

Дева

Главата ви може да се завърти от любовни трепети. Необвързаните Деви може да срещнат интересна личност, с която да развият любовни взаимоотношения, а защо не и нещо по-сериозно като ангажимент. Не бързайте, дайте си малко време, за да обмислите дали тези взаимоотношения са добри за вас.

Кои зодии са най-добрите съпрузи?

Везни

Ако ви трябва любовен съвет, то тази седмица не го търсете от ваши близки. Рискувате напътствията, които ще получите да объркат взаимоотношенията с любимия човек. Не се доверявайте на никого, освен на себе си при взимането на решения.

Скорпион

Тази седмица, когато става дума за любов, всичко, което казвате, може и ще бъде използвано срещу вас. Ето защо е добре да обмисляте повече думите си. Предайте дълбочината на вашите чувства по начин, който няма да унищожи връзката ви, а ще я укрепи. Ако искате да проведете важен разговор, не нарушавайте зоната на комфорт на партньора.

Коментирай