Свободно време

Седмичен хороскоп за 8 – 14 януари 2018

Девите да се пазят от конфликти

08.01.2018г. / 15 09ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Вероятно ще получите интригуващо предложение, свързано с професионалния ви статус. Интересното е, че решението ви ще зависи не толкова от нивото на заплащане, колкото от възможността за бърз напредък в йерархията.

Стремежът ви към лидерство е устойчив и ви подтиква към смели решения, но не забравяйте, че който пада отвисоко изпитва по-силна болка. Не сменяйте работата си, ако не сте довършили започнатото. При уреждане на материални въпроси може да изникнат спънки, причинени от жена.

Козирог

Ориентирайте вниманието си към рутинните задачи и действайте с умерено темпо. Въздържайте се от важни решения, ако подсъзнателно усещате, че не сте готови за тях. Не правете нищо под натиск или външно внушение. Не е изключено да ви върнат заеми, които сте дали преди време и вече дори не очаквате да си ги получите.

Реагирайте сдържано, дайте на длъжниците си да разберат, че поведението им за вас е неприемливо. Не е подходящо да предприемате стъпки за промяна в професионалния си статус.

Любовен хороскоп за 2018-а година

Водолей

Подгответе се за борба с конкуренцията. Ще получите информация за интересен и перспективен проект, който е напълно по силите ви за изпълнение, но ще има и други кандидати да „отчупят от баницата“.

За да се справите трябва да си изработите стратегия и да не бързате. Спонтанните решения ще се окажат погрешни. Съпоставяйте евентуалните резултати с предполагаемите инвестиционни разходи. От финансова гледна точка може да се окаже, че офертата не е чак толкова благоприятна.

Свързани статии

Риби

Не търсете готови решения. Част от събитията ще са малко трудни за възприемане или ще разрушат част от идеалите ви. Опитвайки се да стигнете до същността на нещата може да се натъкнете на неудобни или по-точно неприятни истини. Насочете вниманието си „тук и сега“ вместо да се реете в бъдещето. Неприятни изненади може да очаквате от колегите си или от далечни роднини (ваши и на брачния партньор).

Разпределете правилно силите си между професионалните, личните и обществените задачи. Контролирайте разходите и се занимавайте само с познати дейности, в които имате достатъчно опит.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай
Свободно време