Свободно време

Пускат билетите за предпремиерата на „Петдесет нюанса освободени“

Най-нетърпеливите зрители ще могат да гледат филма на 6 февруари, когато е световната премиера

19.01.2018г. / 08 19ч.
Мария Дуковска
Пускат билетите за предпремиерата на „Петдесет нюанса освободени“

Кулминацията на световния феномен „Петдесет нюанса“ наближава и феновете тръпнат в очакване на последния филм от поредицата.

Специален подарък за най-запалените фенове в България са предпремиерните прожекции, които ще стартират заедно със световната премиера в Париж на 6 февруари. Най-нетърпеливите зрители вече могат да се сдобият със заветните билети и да си осигурят място сред първите, които ще надникнат за последен път в Червената стая на Крисчън Грей. Истински запалените фенове на пламенната любов на Крисчън и Ана и онези, които вече нямат търпение да станат свидетели на развръзката, ще имат такава възможност още на 6, 7 и 8 февруари, когато ще бъдат предпремиерните прожекции на Петдесет нюанса освободени.

За филма:

Джейми Дорнан и Дакота Джонсън се завръщат като Крисчън Грей и Анастейжа Стийл в „Петдесет нюанса освободени“ – третата и последна книга от световния феномен „Петдесет нюанса“. Филмът, който идва в кината на Свети Валентин 2018 г., дава дългоочакваната кулминация на събития, които започнаха през 2015 и 2017 г. в блокбъстърите, чиито общи световни приходи надхвърлиха 950 милиона долара.

Режисьор на „Петдесет нюанса освободени“ е Джеймс Фоли (Къща от карти), продуценти отново са Майкъл де Лука, Дана Брунети и Маркуус Висиди, както и създателката на световния феномен Е. Л. Джеймс. Сценарият е писан от Нийл Леонард и е по романа на Джеймс.

Коментирай