Свободно време

Годишен хороскоп 2018 – Зодия Везни

Прочетете подробна прогноза за новата година

19.01.2018г. / 13 01ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Везните се чувстват добре само в компания. Чувстват се силни в брака и всички други партньорски начинания. Те се подчиняват ту на разума, ту на желанията си и са в непрекъснато неравновесие. Везните се реализират много добре на обществено ниво и в колектив.

Те са сантиментални. Никога не се влюбват от пръв поглед. Лесно се разбират с хората, намират общ език с всеки. Могат да направят всичко, стига да не са сами. Лесно се приспособяват. Влияят се от чуждото мнение. Много често се колебаят в избора си и се опитват да обединят елементите на различните си желания.

Кои зодии са най-добрите съпрузи?

Ето какво очаква представителите на зодия Везни според астрологичната прогноза, изготвена от Петя Георгиева.

Спокоен и благоприятен период. Ще постигнете почти всички набелязани цели, ако разчитате най-вече на себе си. Ще има проблеми, къде по-малки, къде по-големи, но преодолими. С част от тях ще се справите следвайки интуицията си, с друга част действайки прецизно и с постоянство. Резултатите няма да закъснеят и ще имате с какво да се поздравите.

 

Събитията ще ви подскажат, че е крайно време да помислите и за себе си, инвестирайки в повишаване на образованието и подобряване на здравословното ви състояние. Така ще си осигурите перспективно развитие, а не епизодични успехи. Личните отношения ще са истински извор на вдъхновение.

Спокойни, хармонични и проникновени като никога, те ще стимулират въображението ви, ще импулсират приключенския ви дух. Възползвайте се от всеки удобен случай да си организирате кратко пътешествие или да зарадвате любимия човек с дребна изненада. Ще освежите връзката и ще разгорещите емоциите.

Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте социални не е възможно да бъдете винаги в предпочитаната от вас компания. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Нормално е на моменти да оставате сами със себе си. Свикнете с мисълта, че самотата не ви прави слаби и незначителни.

Как да спечелите любовта и сърцето на жена от зодия Везни?

Характеристики на зодия Везни:

Управляваща планета: Венера

Стихия: въздух

Качество: кардинален

Щастливи числа: 2, 6, 7, 8, 9, 15

Подходящ цвят: морскосиньо, маслиненозелено, тъмнолилаво

Камъни: опал, изумруд, сапфир, бисер, лазурит, хризолит, кристал

Цветя (растения): роза, теменужка, гергина

Метал: бронз

Талисман: сърце, книга

Девиз: Аз се колебая

Късметлийски дни: петък, събота

Неблагоприятни дни: вторник, неделя

Подходящи държави: Австрия, Китай, Япония, Тайланд.

 

Коментирай