Свободно време

Седмичен хороскоп за 12 – 18 февруари 2018

Везните да внимават с разходите

12.02.2018г. / 14 53ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Предстои ни динамична седмица, в която ще трябва да обърнем повече внимание на служебните дела и емоциите. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Изпълнявайте задачите си в срок, но не се престаравайте. Контролирайте емоциите, защото някой от колегите или дори самият шеф може да започнат да ви провокират с поведението си. Спазвайте обещанията и преценявайте шегите си, за да не си навлечете неприятности с нечия прекалена тънкообидност.

Занимавайте се самостоятелно със задачите, които не изискват допълнителна намеса или не зависят от чужди резултати. Ще се справите достатъчно бързо, за да прегледате и предишни проекти, които имат нужда от актуализиране. Проявете търпение към близките си.

Телец

Проявете наблюдателност на работното място. Вслушвайте се в разговорите и не бързайте да изразявате мнение. Подготвят се някакви промени, които едва ли ще ви засегнат пряко, но ще подразнят честолюбието и чувството ви за справедливост. Контролирайте емоциите.

Ако сега решите да показвате уменията си не само, че няма да постигнете целите си, но може и да си навлечете неприятности. Преценете кой би ви подкрепил, създайте си стратегия и изчакайте подходящия момент за действие.

Любовен хороскоп за 12 – 18 февруари 2018

Близнаци

Задачите на работното място ще са повече от обикновено и по-сложни. Вие умеете да мислите бързо и гъвкаво, ще ви хрумнат оригинални решения. Споделете ги както с шефа, така и с колегите.

Най-вероятно ще ви възложат да ръководите работния процес. Не отказвайте, но и не очаквайте от околните да действат с вашия ритъм. Взимайте под внимание подробностите, за да избегнете досадни грешки. Усилията ви ще получат финансовия си еквивалент.

Рак

Споделяйте тревогите си откровено само с близки, за които сте сигурни, че ви разбират. Едва ли техният опит ще ви помогне, но фактът, че ви изслушват търпеливо ще ви вдъхне увереност в собствените сили. Ще имате възможност да участвате в общо мероприятие с колегите.

Професионалните задължения няма да ви затруднят, а темпото, с което действате ще се отрази положително на общия ритъм. Не се натоварвайте с чужди задължения, ако се налага просто давайте идеи за решаването на една или друга задача. Не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления.

Коментирай