Свободно време

Седмичен хороскоп за 12 – 18 февруари 2018

Везните да внимават с разходите

12.02.2018г. / 14 53ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Отношенията с най-близките роднини ще са спокойни, но по-далечните ще ви търсят за странни услуги. Преценете дали да им откажете или да ги помолите за нещо още по-необичайно и да се измъкнете от неловката ситуация. В началото на седмицата може да действате по-интензивно, докато се справите със сложните задачи, а след това намалете темпото.

Не обръщайте внимание на забележки или „солени“ шеги, които може да отхвърлят колегите ви. Мислете за авторитета си, а не за начин, чрез който да ги поставите на мястото им. Някой от деловите ви партньори ще направи атрактивна оферта за взаимодействие.

Дева

Ще ви е малко трудно да намерите баланс между желанието да си купите нещо ново и задължението да спазвате финансова дисциплина. Избягвайте проявите на разточителност, когато ходите на срещи с приятели. Ще подобрите отношенията си с някого, с когото се гледате накриво.

Като цяло професионалните задачи ще са в рамките на обичайното. Реагирайте на всякакви забележки с усмивка и чувство за хумор и в никакъв случай не се захващайте да раздавате правосъдие. Оставете събитията да се развиват по собствения си ход, съвсем скоро ситуацията ще придобие ясни очертания.

9 неща, за които ще съжалявате на старини

Везни

Първоначално ще се наложи да се занимавате с уреждането на различни административни въпроси. Изненадващо за вас ще попаднете на стар познат, който ще ви помогне, а и ще възобновите контактите си.

Въздържайте се от непланирани разходи. На работното място обстановката ще е динамична, а някои колеги ще ви изнервят с нежеланието си да участват равностойно в общите задачи. Не ги критикувайте, ще е само загуба на време. Крайните резултати ще покажат кой на какво е способен.

Скорпион

Близките няма да се справят без участието ви във важните домашни дейности. Не ги изоставяйте, за благодарност те ще ви организират някакво забавление. Ако имате някакви пропуски или забавяния в професионалните задачи е желателно още в началото на седмицата да ги наваксате.

Преценявайте си силите разумно преди да решите да се захванете с нещо ново. Отношенията между колегите може да са леко напрегнати, не се намесвайте.

Коментирай