Готварство

Пълнен лук с шунка и кашкавал

15 Фев 2017 | 14:35 |
Рейтинг:
5 от 1 гласа
Време на приготвяне: 40 минути Порции: 6
Пълнен лук с шунка и кашкавал

Продукти:

  • 6 глави лук
  • 100 г шунка
  • 1 яйце
  • 100 г кашкавал
  • 50 г масло
  • 1 филия хляб
  • 1 щипка черен пипер
  • 1 щипка сол
  • 1 стрък пресен магданоз

Приготвяне:

Обелете и издълбайте лука. Нарежете сърцевината му на ситно. Нарежете и шунката и кашкавала. Смесете ги с разбитото яйце, подправките и накиснатия във малко вода хляб без кората. Разбъркайте добре продуктите. Напълнете лука с плънката. Подредете го в намазнена тавичка и печете до златисто в загрята на 180 градуса фурна.

Снимка: Pinterest

Опитайте още: