Меню

Омлет със спанак, сирене и домати

28 януари 2018 | 06:32 | Михаела Лазарова
5 от 4 гласа
Добави в любими
3 големи яйца
6 чери доматки
малко червен лук
малко бейби спанак
100 г фета сирене
сол, черен пипер
олио, масло, зехтин
15 мин.

  • Порции: 1

Продукти
Приготвяне

Загрейте тигана и добавете в него бучка масло или няколко капки зехтин/олио. Разбийте яйцата с щипка сол и черен пипер. Изсипете ги в тигана, леко го завъртете, за да се разпределят равномерно върху него.

След 1-2 минути прибавете нарязаните спанак, лук, доматки и фета сирене. Гответе докато ръбчетата на омлета започнат да се отделят от стената на тигана.

С помощта на шпатула захлупете наполовина омлета. След като сиренето се размекне може да го сервирате.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай