Бременност

Дарин Ангелов споделя за родителството на „Форум бременност и детско здраве“

Традиционният форум за родители на Puls.bg ще се проведе на 31 март и 1 април

27.03.2018г. / 11 34ч.
Мария Дуковска
Снимка: Puls.bg

Снимка: Puls.bg

Звездни гости на осмото издание на „Форум бременност и детско здраве“, организиран от здравния сайт Puls.bg, ще бъдат актьорът Дарин Ангелов и писателката Гери Турийска.

Двамата млади родители ще споделят своята гледна точка за родителството и ще дадат полезни съвети на всички настоящи и бъдещи родители на 31 март и 1 април в Sofia Event Center.
 
По време на „Форум бременност и детско здраве“ писателката Гери Турийска ще разкаже „Приказка за една бременност“, в която ще сподели впечатления от първо лице за това как протича една бременност и какво е чувството да знаеш, че скоро ще бъдеш майка.

„Бременността може да бъде трудно или радостно преживяване. Всяко тяло има своите специфики, но спокойствието по време на деветте месеца е от изключително значение. Добре е да си го осигурим, доколкото е възможно. Да се поглезим, да правим нещата, които ни карат да се чувстваме добре“, споделя тя.
 
Освен родител на малка дъщеря, Гери Турийска е автор на текстове за песни и създател на литературния проект „Пощенска кутия за приказки“. От 2016 година насам Гери е и издател на съвременна българска литература, като подкрепя и финансира предимно дебютанти.
 
Другият звезден гост-лектор на събитието „Форум бременност и детско здраве“ е актьорът и млад баща Дарин Ангелов. Той ще обърне внимание на темата „Да бъдеш баща“ и ще даде родителски съвети на всички настоящи и бъдещи татковци.

„Форумът ме привлече с това, че видях възможност да науча още неща и да добавя още качества към това да си родител, за да може детенцето ми да се чувства максимално щастливо и обгърнато с любов. А също така и възможност да споделя с бъдещи родители някакъв опит, който съм натрупал досега.“

По повод участието си във форума Дарин сподели, че не само би посъветвал бъдещите татковци да го посетят също, но ако има възможност би ги задължил. „Родители стават не само мамите, но и татковците. Ние трябва да осигурим максималния комфорт на любимите жени в живота ни, а тук ни се предоставя възможността да научим как да постигнем това“, добави още той.
 
Освен работата му като баща на пълен работен ден на малката Дария, Дарин Ангелов е и един от най-търсените млади актьори у нас. Той е еднакво успешен в театъра и в киното, и на малкия екран. Най-новото му екранно превъплъщение е в сериала „Скъпи наследници“, където играе ролята на весел добряк, сърцето на компанията, който търси любовта. В живота актьорът успешно се е справил с тази задача. Със съпругата му Антония имат дъщеря на година и половина, а той не крие, че би искал да има и още деца.
 
Осмото издание на „Форум бременност и детско здраве“ ще се проведе в два последователни дни, на 31 март и 1 април, в Sofia Event Center. Във фокуса на тазгодишното издание на форума ще бъдат съвременното проследяване на бременността, активното раждане и кризите в детската възраст.
 
„Форум бременност и детско здраве“ се реализира с подкрепата на Philips Avent, CryoSave, Алтерко, Ficosota, AGU,Devin, Lidl, Dove Baby. 

Медийни партньори: „9 месеца“, Purvite7.bg, София играе, Дневникът на мама, Новите родители, сп. Grazia.

Коментирай