Бременност

Puls.bg награди най-добрите АГ медицински специалисти у нас

В тазгодишната АГ класация „Специалистите, на които имам доверие“ се включиха над 4000 души

02.04.2018г. / 13 01ч.
Мария Дуковска
Puls.bg награди най-добрите АГ медицински специалисти у нас

За втора поредна година АГ класацията „Специалистите, на които имам доверие“ на водещия здравен сайт Puls.bg отличи най-добрите медицински представители и заведения у нас. В тазгодишната класация се включиха над 4000 бъдещи и настоящи родители, които изразиха своята признателност към най-добрите специалисти в бранша, като гласуваха за тях. Победителите бяха обявени по време на „Форум бременност и детско здраве“ на 31 март и 1 април.
 
Д-р Иван Сигридов получи най-много гласове в категорията „Акушер-гинеколог“ за поредна година, а за акушер, на който гласувалите настоящи и бъдещи родители имат най-много доверие, бе отличена Катя Павлова. Болница УСБАЛАГ „Селена“ в Пловдив бе избрана за най-добро медицинско заведение в страната. Сред неонатолозите пациентите отличиха д-р Иван Стаменов.
 
Осмото издание на „Форум бременност и детско здраве“ фокусира вниманието си върху най-важните и разпространени в съвремието симптоми по време на бременността, активното раждане и кризите в детската възраст.
 
„Форум бременност и детско здраве“ се утвърди като водещо събитие, което предлага разнообразна и полезна програма вече седма година. На последното издание присъстваха 800 бъдещи и настоящи родители. Заради големия интерес към формата, от 2017 година „Форум бременност и детско здраве“ се провежда и в Пловдив. Тази есен предстои още едно издание в града под тепетата.
 
„Форум бременност и детско здраве“ се реализира с подкрепата на Philips Avent, CryoSave, Алтерко, Ficosota, AGU,Devin, Lidl, Dove Baby. 

Коментирай
Свободно време