Бременност

Еди Мърфи чака десето дете

Приятелката на актьора е бременна

28.08.2018г. / 09 27ч.
Мария Дуковска
Еди Мърфи и Пейдж Бъчър. Снимка: Reuters

Еди Мърфи и Пейдж Бъчър. Снимка: Reuters

Семейството на актьора Еди Мърфи ще се увеличи с още един член, след като стана ясно, че звездата чака десетото си дете. Говорител на Мърфи обяви, че актьорът и дългогодишната му приятелка, 39-годишната Пейдж Бъчър са щастливи да съобщят, че очакват тяхното второ дете заедно, което трябва да се роди през декември. 

Папараци наскоро заснеха красивата Пейдж, облечена в рокля за бременни. Еди Мърфи и Пейдж Бъчър са заедно от 2012 година и имат дъщеря на 2 години, която се казва Изи Уна.

Филмовата звезда има 8 деца от предишните си връзки. Най-големият син на комика е на 29 години и е от връзката му с Полет Макнийли. Другите му деца Бела Захра, Зола Айви, Шейн Одра, Брия, Майлс Мичъл са от брака му с Никол Мичъл Мърфи. 57-годишният актьор има и 27-годишен син Крисчън от Тамара Хууд, както и 11-годишна дъщеря Ейнджъл Айрис от връзката си с певицата от Спайс Гърлс - Мел Би. 

В едно интервю Еди Мърфи споделя за децата си: "Наистина съм късметлия с моите деца. Няма нито един лош в групата, всички се оказаха много добри хора. Нито едно от децата ми не е като мен и съм сигурен, че много родители го казват непрекъснато, те са тотално различни един от друг. Всички те си имат техни собствени неща. Те са добри деца."

Снимка: Reuters

Коментирай