Бременност

Натали Имбрулия е бременна за първи път на 44

Певицата е заченала по метода инвитро с донорска сперма

25.07.2019г. / 15 38ч.
Илияна Николова
Снимка: Instagram/ natalie_imbruglia

Снимка: Instagram/ natalie_imbruglia

Певицата и актриса Натали Имбрулия направи две големи обявления в Инстаграм профила си. С публикуването на една снимка тя сподели двете новини с феновете си, а именно, че ѝ предстои пускането на нов албум след няколкогодишна пауза, както и че ще става майка за първи път. 

На фотографията Натали е усмихната и обградена от четирима човека, вероятно нейни колеги и партньори в новото начинание. 

Текстът, придружаващ снимката, гласи:

„Много съм щастлива да обявя, че току-що подписах договор с BMG! Какъв невероятен екип! Бях много заета през последната година и половина и нямам търпение да споделя тези нови песни с всички вас!“

По-нататък в поста на Имбрулия следва и втората важна новина, която тя има да сподели с всички свои последователи: 


„И, както виждате от снимката... има и още нещо, което искам да споделя... (не, не съм глътнала диня). Очаквам първото си дете тази есен. Онези, които ме познават знаят, че това е нещо, което искам от много отдавна и съм благословена заради възможността това да се случи с помощта на метода инвитро и донорска сперма – повече няма да говоря за това публично. Толкова съм развълнувана от това ново приключение... нов албум и майчинство!“ 

Откровеният пост предизвика вълна от щастливи коментари в социалните мрежи. Подкрепата на феновете на певицата личи от възторжените възгласи, които заливат снимката в профила ѝ. 

Зад гърба си Натали Имбрулия има един неуспешен брак с фронтмена на групата “Silverchair” Даниел Джоунс, с когото сключи брак през 2003 година. Разводът им стана факт 5 години по-късно, като една от сочените причини е прекалено голямото разстояние между тях заради работните им ангажименти. 

Коментирай